23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 18/02/2008         Tema: Millorant  Mollet
IxM denuncia un nou cas de publicitat enganyosa
Després de l'estafa de " Cronopack" ara arriba "Uniexpress"

Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui, l’aparició d’un nou cas de publicitat enganyosa a la ciutat, vinculat a les empreses “Uniprom” i “ Eurotronics” i al seu sistema de venda sota pressió.

IxM ha alertat que aquestes empreses han fet arribar a milers de llars molletanes, avisos de recollida de premis, prometent: “un sistema de cine en casa Dolby Stereo , que imiten l’albarà d’una empresa de missatgeria urgent inexistent, que ara es fa dir  “Uniexpress”, amb el  text, “ Nos consta llegada de un envío remitido sin cargo alguno para usted. Para retirar su paquete / bulto debe llamar al telèfono abajo reflejado –902 512 255-.”

Mercè Solé, membre d’Independents per Mollet (IxM) i ex-regidora de la ciutat, ha denunciat que “el cas és més greu del que sembla, perquè estem davant de la segona edició de la mateixa estafa que ja va ser denunciada des d’IxM, fa poc més de tres mesos, llavors sota el nom de “Cronopack”.

Solé, ha alertat que aquest nou cas demostra que “Mollet s’està convertint en un terreny adobat per aquesta mena de fraus, perquè les institucions responsables de protegir els drets dels consumidors, l’Agència Catalana del Consum i el propi Ajuntament de Mollet, s’han inhibit  i no han fet absolutament res per a evitar-ho.”

La portaveu d’Independents x Mollet (IxM) ha assenyalat que “fruit de la  passivitat d’aquests organismes, els promotors d’aquesta estafa segueixen actuant impunement i sense que se’ls hagi sancionat.”. I ara “tornen a distribuir als ciutadans un document manipulat, amb la clara intenció d’enganyar-los i fer-los creure que rebran un premi, sense indicar quin producte es promociona, ni els preus, ni les condicions i ocultant amb mala fe, informació important,  amb un text il·legible, tant pel color com pel minúscul  tipus de la lletra ”.

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat als responsables de “l’Agència Catalana del Consum- a la qual ha tornat a fer arribar aquesta segona denúncia-, que faci els deures i actuï d’una vegada per aturar la reiteració d’aquest sistema de publicitat enganyosa”, i ha instat l’Ajuntament de la ciutat, que també té competències en matèria de consum, “per a que utilitzi tots els mitjans al seu abast per alertar els ciutadans i es personi com a part acusadora contra les empreses responsables “.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics