23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 01/08//2010               Tema: Opinió
L'altra cara de la inauguració
del nou hospital de Mollet


Independents per Mollet (IxM) celebrem que la nostra ciutat pugui disposar d’un nou hospital per atendre als ciutadans en millors condicions. És una bona notícia. Ha estat una llarga reivindicació i una lluita de molts anys, en la que ha pres part molta gent, col.lectius veïnals, plataformes en defensa de la sanitat, institucions, sindicats, partits polítics d’esquerres com IxM i molta altra gent a títol individual. Malgrat això, faríem bé de no oblidar que de res serveix un hospital nou sense els professionals que l’han de fer funcionar. I a aquests professionals que tant se’ls exigeix, se’ls ha de tractar amb el mateix respecte que tenim a la seva feina i respectar els seus drets com a treballadors.

Aquest passat diumenge, mentre tenia lloc la inauguració del nou Hospital del Mollet, els treballadors es manifestaven per a dir prou als retalls de salaris injustos, injustos perquè resulta que sense ser funcionaris,la patronal els aplica un retall de les seves nòmines com si ho fossin.

IxM sempre ho hem dit, som i serem al costat de la gent que lluita, per això, aquest passat diumenge vam donar suport a les reivindicacions dels treballadors de l’Hospital de la nostra ciutat, perquè si ja és ben injust que s’apliquin rebaixes de sou als treballadors públics pel simple i absurd fet de ser-ho, ho és més encara que se’ls apliquin als qui ni tan sols ho són.

No és just que als treballadors se’ns faci pagar una crisi que no hem provocat, les conseqüències de la qual ja patim cada dia a les nostres carns. Les administracions públiques, des dels Governs espanyol i català als ajuntaments, han anat tirant de beta, donant diners als bancs, optant per l’opció fàcil, la cultura del totxo, o esmerçant calers públics en obres i projectes no prioritaris i ara resulta que no tenen ni un euro de calaix i volen que la factura la paguem els ciutadans de les nostres butxaques, dels nostres salaris i de les nostres pensions.

Aquest diumenge passat, cadascú va ser lliure de triar la seva opció, sempre ho respectarem. Independents per Mollet (IxM), en lloc dels discursos, regals i canapès institucionals, vam preferir suportar un sol de justícia per fer costat als veritables protagonistes del futur del nou hospital i  restar a peu de carrer amb la gent que lluita. Aquest és i serà el nostre lloc. Per això som i serem d’esquerres, lliures i rebels.

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics