23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 01/12//2010               Tema:Millorant Mollet
Riera Seca i la Vinyota necessiten una sortida
per l'Avinguda Rabassaires


Independents per Mollet (IxM) ha mostrat avui el seu total desacord  amb els canvis a la circulació que l’Ajuntament pretén aplicar a l’Avinguda de Rabassaires del barri de Riera Seca, que afectaran a la mobilitat i a la qualitat de vida dels veïns de la zona.

Els independents molletans, han explicat que l’Ajuntament pretén canviar el sentit del primer tram d’aquesta avinguda, que fins al seu tancament provisional per les obres del centre comercial Decathlon, proporcionava una sortida del barri cap la rotonda que enllaça amb la carretera nacional, i fer-lo d’entrada a la ciutat.

El president dIndependents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha qualificat aquesta mesura de “greu error” del Govern municipal, perquè si tira endavant “s’agreujaran encara més la pressió de trànsit que ja pateix el barri i  els embussos diaris que es registren cada tarda  a la rambla Pompeu Fabra per sortir a la C-17”.

Carrasco, ha recordat que “l’altre tram de l’Avgda Rabassaires és de sentit contrari i això obligarà al carrer de Puntaires a suportar tot el trànsit provinent, tant dels dos trams amb sentits contraris, com de l’interior de la zona comercial·”.

El president d’IxM, s’ha mostrat intrigat sobre “quina classe d’atracció” exerceix sobre l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) l’empresa Decathlon, que “primer va pagar menys diners pels terrenys, després va multiplicar la superfície edificable i ara li modifiquen el trànsit al seu gust, sense tenir en compte que es perjudica als veïns de la zona o que s’afecta la mobilitat del barri i una de les sortides més importants de la ciutat”.

Per aquest motiu Carrasco ha reclamat a l’Ajuntament que “escolti els veïns de la zona, aturi els canvis que ha previst a la circulació de l’Avgda Rabassaires i es recuperi el seu sentit original de sortida de la ciutat, cap a la C-17”.

Independents per Mollet (IxM) no descarta convocar mobilitzacions si l’Ajuntament es nega a reconèixer el dret del barri a tenir mobilitat suportable i una sortida directa, tal i com es va prometre reiteradament durant la seva urbanització.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics