23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 0202//2011              Tema:Millorant Mollet
IxM reclama mesures de suport a bars i restaurants
per compensar les pèrdues de la llei anti-tabac


Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui a l’Ajuntament que promogui mesures de suport al sector de l’hostaleria molletana, que està veient com la implantació de la nova llei antitabac, una llei necessària però mal implementada, tant pel moment, com per les formes, agreuja encara més la situació del sector, ja de per sí precària a causa de la crisi econòmica.

Els independents molletans, han recordat que els bars i restaurants, constitueixen un dels sectors econòmics més importants de l’àmbit del comerç i els serveis de la ciutat, amb dos centenars d’establiments en funcionament.

Jesús M. Carrasco, cap de llista d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que la formació de l’esquerra alternativa molletana, ha recollit la preocupació expressada pels propietaris de bars i restaurants de la ciutat, “que han vist com es reduïen les seves facturacions ordinàries fins un 30 %, arran de l’entrada en vigor de la nova llei que prohibeix fumar en aquests establiments”.

El president d’IxM, ha alertat que “si no es fa res, molts d’aquestes establiments es veuran abocats al tancament”. Per això ha reclamat als responsables municipals, que “siguin sensibles a la situació que estan afrontant els propietaris d’aquests negocis”, la majoria d’ells de caràcter familiar, que “primer es van veure obligats a realitzar costoses inversions per adequar als seus locals espais de fumadors i de no fumadors, inversions que en molts casos encara estan finançant, i que ara veuen com aquestes resulten inútils i que a més es redueixen les seves facturacions a causa  de la prohibició de fumar”

Carrasco ha assenyalat que “una de les poques sortides que li queden al sector és poder compensar les pèrdues actuals a partir de l’arribada del bon temps, amb la posada en funcionament de les terrasses”. Per això ha proposat a l’Equip de Govern que “introdueixi modificacions en les ordenances fiscals, per tal de reduir, amb caràcter extraordinari aquest any, un 50% la taxa que bars i restaurants han de pagar per l’instal.lació d’aquestes terrasses, o bé es permeti una ampliació compensatòria proporcional sense costos suplementaris”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics