Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 03/05/2011              Tema: Millorant Mollet

IxM presenta la seva candidatura i  crida a fer crèixer
una nova esquerra lliure i alternativa


Independents per Mollet (IxM) va celebrar aquest passat divendres una trobada amb ciutadans simpatitzants de la formació per fer un balanç de l’intens treball desplegat durant aquest mandat,  presentar els companys i companyes que conformaran la candidatura dels independents a les properes eleccions municipals i les principals línies de treball acordades per la seva Assemblea.

L’acte, celebrat al centre cívic de La Marineta, sota el nom de “Ja n’hi ha prou ! “,  va comptar amb les intervencions del cap de llista dels independents molletans, Jesús M. Carrasco, de la número dos, Mercè Solé i del número tres, Adrià Viñas.

El cap de llista, Jesús M. Carrasco, va ser l’encarregat de presentar una síntesi del treball fet per IxM durant els vuit anys transcorreguts des de la seva creació, amb “prop d’un miler de propostes, denúncies, reclamacions, mocions i proposicions de llei i no de llei elevades als grups del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats”.

Carrasco va assenyalar que “Mollet aniria molt millor si altres grups haguessin treballat tant com ho ha fet IxM, i va destacar que IxM s’ha convertit en la força més activa, crítica i combativa de l’oposició, malgrat no tenir representació al consistori”, i ha demostrat que “és una força útil a la ciutat, perquè el fruit del seu treball es pot comprovar en molts exemples a peu de carrer”.

El cap de llista d’Independents per Mollet  (IxM) va alertar tanmateix que ”el panorama polític a Mollet és cada cop més preocupant, amb un Ajuntament críticament endeutat, amb un Equip de Govern que ha fet de l’autoritarisme i la imposició el seu segell distintiu, i amb una oposició conformista i majoritàriament passiva davant els problemes dels ciutadans”, i va concloure assenyalant que “ha arribat ja el moment de dir que “ja n’hi ha prou” i obrir una nova etapa política a Mollet, en la que es retorni la paraula i la decisió als ciutadans i se’ls posi en primera línia de prioritat per davant dels projectes faraònics de l’actual Equip Govern”.

Adrià Viñas, número tres de la formació, va presentar les línies principals del nou Codi Ètic d’IxM, que recull els compromisos en defensa de la transparència, l’honestedat i la participació, que assumeixen tots els membres de la candidatura dels independents, i va lamentar que IxM sigui “l’única força política molletana que compta amb un codi propi d’aquestes característiques a la ciutat, i que la resta de formacions, malgrat les proclames buides que fan quan s’acosten les eleccions, ni tant sols hagin avançat en comprometre’s a fer públiques les despeses electorals de les seves campanyes”.

Finalment, la número dos d’IxM, Mercè Solé, va presentar els trenta-cinc companys i companyes que conformen la candidatura d’Independents per Mollet (IxM) per aquestes eleccions municipals, destacant el fet que la llista està formada per “ciutadans corrents, que entenen que la política no pot ser una professió, sinó un compromís temporal al servei dels ciutadans, units per un projecte comú basat en el coneixement de la ciutat, per oferir una manera diferent de participar i entendre en la política local, per millorar Mollet i defensar els drets dels seus ciutadans”.

Solé va assenyalar que “en aquestes eleccions IxM té a tocar la possibilitat d’aconseguir representació i portar la veu dels independents a l’Ajuntament”, i va concloure encoratjant als molletans a “fer créixer a Mollet una nova esquerra lliure i rebel, alternativa als partits tradicionals”.
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics