Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 09/05/2011              Tema: Millorant Mollet

Des del bloc del candidat:
"Tal com som : diferents"


La campanya ja està amb els motors a tot drap, però tot i així, em resulta del tot diferent a les que he viscut fins ara, i són unes quantes. La gent està fins el monyo de tanta tonteria i promesa incomplerta i amb la que està caient no veu en els polítics de torn cap solució per alleugerir les malures que ens afecten, social, política i econòmicament. És del tot comprensible. Sempre hem denunciat la hipocresia dels polítics que la nit electoral es lamenten de l'alta abstenció però que després des del poder no fan res perquè això canviï. En el fons ja els hi està bé això. Així poden mantenir-se al poder i seguir a la poltrona. 

Independents per Mollet (IxM) som una mica com la pedra a la sabata dels polítics professionals de Mollet. Som un cos estrany insertat al panorama polític de la ciutat. No saben per on agafar-nos. A la resta de partits sempre els poden temptar les prevendes habituals... Amb nosaltres això no funciona. No és que siguem millors ni pitjors que la resta. Com dèiem a una de les nostres campanyes, no som ni àngels ni dimonis, però sí estic segur, que som diferents. Amb totes les mancances i defectes del món, però diferents, al cap i a la fi.

L'Assemblea d'IxM va aprovar una definició que m'agrada. 

"Independents per Mollet (IxM) és un col.lectiu de persones independents amb un projecte comú per millorar Mollet, que treballa des dels valors de l’esquerra alternativa per defensar els drets de tots els molletans i superar les limitacions de l’actual model de ciutat.

IxM som un partit municipalista, d’esquerres i assembleari, que planta cara a les injustícies que diàriament vivim a la nostra ciutat i treballa per oferir una alternativa valenta i desacomplexada tant als partits tradicionals, com als oportunistes que apareixen un cop cada quatre anys,  però no fan res per la ciutat. "

És així perquè som ciutadans normals, que no depenem de cap partit polític. D’aquí el nom d’Independents, perquè no ens mana ningú  i podem treballar pensant només en el que creiem que és el millor per Mollet, sense cap ingerència de fora. Som gent normal, ciutadans de peu, farts de veure com molts dels polítics als que sempre hem votat, es preocupen més de col·locar-se i mantenir-se al càrrec que de solucionar els problemes que tenim els molletans, que hem trobat en aquesta agrupació una forma lliure i diferent de participar a la vida de la ciutat. I així ens agrada que sigui. 

A mí personalment, no m'agraden els eslògans. Us heu fixat que la majoria de partits de totes les poblacions trien eslògans similars ? Amb tu  no se què... Junts... seguirem a la poltrona...Al municipi X .. el sr X ... que és qui talla el bacallà....etc, no diuen res, podrien servir igual per vendre qualsevol producte del mercat. 

La nostra Assemblea va acordar que no ens podíem presentar sense eslògan, perquè som raros, però no marcians, i va triar sàviament el de " Tal com som.....amb molts adjectius al darrere, alguns de bons i altres de no tan bons, i va concloure amb el de DIFERENTS". Crec que ens defineix prou bé. No en el pla del màrqueting electoral, sinó en el que sentim aquest grup de resistents que donem vida a la candidatura rebel d'IxM.

Jo us convido a que ens poseu a prova. Podeu estar ben segurs que no us defraudarem. No tenim, no teniu res a perdre. El que tal i com estan les coses és tota una garantia.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics