Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 9/10/2012              Tema: CUP

IxM convidada a l'assemblea
de la CUP del Vallès Oriental


Independents per Mollet (IxM) va participar aquest passat cap de setmana, com a força convidada, a l’assemblea oberta de les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) del Vallès Oriental que va tenir lloc a Granollers.

L’assemblea va comptar amb la presència de representants de l’esquerra independentista de la comarca, de candidatures com IxM  i col·lectius i moviments socials de diferents municipis del Vallès. En el decurs de la mateixa es va debatre, entre d’altres coses, sobre la possibilitat que la CUP sigui present per primera vegada a les eleccions al Parlament, sobre la definició dels principals eixos programàtics i les característiques d’una possible campanya. 

El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, es va adreçar a l’assemblea, agraint la invitació i la gran acollida de la CUP a IxM, i valorant positivament que “formacions de l’esquerra lliure i independentista, obrin espais de treball comuns per oferir als ciutadans un projecte compromès amb l’alliberament nacional i en defensa dels sectors populars, amb noves formes de participació en la vida política alternatives als partits tradicionals ”.

Carrasco, ha destacat “la gran coincidència existent entre els principis, la vocació municipal i les maneres de treballar i els objectius d’ambdues formacions”, i ha assenyalat que “a partir d’ara, s’obre un nou escenari per Independents per Mollet (IxM), que estem segurs que enfortirà i enriquirà encara més, el nostre treball per millorar la nostra ciutat i les condicions de vida dels nostres conciutadans”.

El responsable dels independents molletans, ha informat finalment que l’Assemblea d’IxM, ha aprovat aquesta setmana, “seguir avançant, des de la nostra identitat, per estrènyer els lligams amb formacions germanes que com la CUP, treballin des dels valors de l’esquerra, per un projecte d’alliberament nacional i de transformació social i apostin per formes de fer allunyades de la professionalització i dels interessos polítics i econòmics dels poders dominants”.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics