23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 09/11//2010               Tema: MIllorant Mollet
IxM reclama que es deixi d'escanyar els ciutadans
i es congelin els impostos del 2011 


Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui al consistori molletà que de cara al proper 2011, no s`apugin els impostos i es retallin de manera substancial els sous i les indemnitzacions milionàries que perceben els polítics municipals i els partits representats.

Els independents molletans, han recordat ara que s’acosta el moment d’enllestir la proposta fiscal que haurem de suportar els ciutadans durant el proper any, que “l’Equip de Govern PSC-CiU, amb l’abstenció còmplice d’alguns partits de la suposada oposició, ha anat apujant als darrers anys els impostos molt per sobre de l’augment del cost de la vida, mesurat amb IPC interanual”.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president dIndependents per Mollet (IxM), ha alertat que “aquest Ajuntament, ens fa als molletans cada dia una mica més pobres, perquè mentre ens congelen les pensions i ens rebaixen els sous, socialistes i convergents ens han apujat els impostos per sobre de l’IPC, o en creen de nous disfressats, com les noves zones blaves o els aparcaments de pagament”.

Carrasco, ha assenyalat “els partits de l’Ajuntament no poden seguir escanyant una ciutat que ja és líder d’atur a la comarca superant el 18%, sobretot tenint en compte que aquest any ja hem patit un augment 2% de l’IVA que ha afectat a una gran majoria de productes i serveis, i que  l’Ajuntament ha rebut durant els exercicis del 2009 i 2010 unes aportacions extraordinàries de l’Estat a través dels Plans FEIL i FEOSL, de 14 milions d’euros”.

El president dels independents ha afirmat per això, quel’única mesura acceptable per IxM afrontar la situació actual, és que es congelin els impostos pel 2011  i es retalli una part dels sous que cobren polítics i partits de les arques municipals, per reduir la despesa”. “Qualsevol altra cosa és seguir prenent el pèl als ciutadans”, ha conclòs Carrasco.

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat finalment, que per millorar la transparència i la informació als ciutadans, “es creï un registre trimestral de les despeses a càrrec del pressupost municipal, de l’alcalde, els regidors i els càrrecs de confiança, que reculli conceptes com àpats, transports i telefonia mòbil, entre d’altres i que aquest sigui publicat al web municipal i al tauló d’anuncis dels edificis municipals, per a que els ciutadans que vulguin ho puguin consultar”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics