Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 12/11/2012              Tema: Parlament

La CUP entra amb força a Mollet


Més d’un centenar de persones, moltes d’elles a peu dret, va omplir aquest passat divendres la sala gran del Casal Cultural de Mollet, a la presentació de la proposta de la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) a la ciutat.

L’acte va ser presentat per Txus Carrasco, portaveu d’Independents per Mollet (IxM) i membre de la candidatura de la CUP-AE, qui va remarcar “la sintonia existent entre ambdues formacions que hem iniciat un procés de col·laboració carregat de futur”, i va destacar que “el suport a l’esquerra de combat que representa la CUP-AE és molt significatiu per a nosaltres, perquè és la primera vegada que IxM demana explícitament el vot per una altra formació”.

Marta Cordomí, Regidora de l’Ajuntament de Cardedeu per la CUP i membre de la candidatura al Parlament, va destacar l’experiència de la CUP com a “força de l’esquerra independentista amb vocació municipalista, molt arrelada al territori i implicada en les lluites que sorgeixen dels moviments socials” i va recordar que “som l’única força que pot presentar un balanç de coherència total entre el que defensa al carrer i el que practica als ajuntaments on té representació”.

David Fernández, cap de llista de la CUP-AE per Barcelona a les eleccions del proper 25-N, es va referir als tres eixos principals del projecte de la CUP, destacant juntament amb l’eix nacional i el social, la necessitat d’oferir “alternatives vàlides des de la radicalitat democràtica, per un sistema que està en crisi, on els ciutadans votem cada quatre anys però els mercats voten cada dia”.

La CUP-AE és i serà una força bel·ligerant contra tot tipus de corrupció, perquè en aquest país sempre plou sobre Millet” va ironitzar Fernández, que va alertar que davant les polítiques regressives que imposen, tant la troica comunitària, com els governs mesells de CiU i PP, “no hi ha prou amb defensar els nostres drets, cal passar ja a la contraofensiva”. 

Finalment David Fernández  va convidar els presents a  treballar per “reforçar el projecte de la unitat popular i per aconseguir milers de vots que portin la CUP-AE al Parlament”. “Fem entrar al seu palau un cavall de Troia, al servei de les classes populars i de l’alliberament de la nació completa” va concloure. 

L’acte es va cloure amb nombroses intervencions de les persones assistents i amb una crida a sumar-se el proper dimecres 14 de novembre a la convocatòria de Vaga General.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics