Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 15/03/2013             Tema: Mollet

IxM-CUP presenta una moció perquè Mollet
es declari " ciutat activa contra els desnonaments"


IxM-CUP ha presentat a registre una proposta de moció per tal que l’Ajuntament vagi més enllà de declaracions en contra la Llei Hipotecària i es declari Mollet, “ciutat activa contra els desnonaments”.

La formació molletana vinculada a la CUP, vol que el consistori que es “ratifiqui el suport a la ILP per la dació en pagament, en aquests moments d’especial importància en que es troba en tràmit al Congrés dels Diputats” i reclami al Govern de l’Estat una “l’aplicació de la normativa europea contra clàusules abusives i la suspensió dels desnonaments” de residències habituals fins que no es promulgui una nova normativa hipotecària i una solució per a aquelles persones que ja han patit el desnonament amb anterioritat.

En aquest sentit, el portaveu  d’IxM-CUP, Txus Carrasco, ha recordat que fins ara “l’acció col·lectiva d’agents socials ha aconseguit aturar desnonaments, mitjançant mobilització, la negociació amb les entitats bancàries i l’assoliment de moratòries de pagament del deute”. Aquest és el cas de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca (PAH), les quals han aturat més de 500 desnonaments a nivell de tot l’Estat espanyol.

Per revertir aquesta situació, ha assenyalat Carrasco,cal que les administracions públiques passin a l’ofensiva en la defensa del dret a l’habitatge i omplin el buit que han hagut d’ocupar la PAH  i altres  plataformes socials i l’Ajuntament es converteixi en agent actiu contra les execucions judicials hipotecàries que es produeixin a la ciutat”.

Per aquest motiu, la moció d’IxM-CUP, reclama que “tant la Policia Local, com la resta de personal municipal, s’abstingui de participar en els casos de desnonaments que es donin al municipi, que l’Ajuntament deixi d’operar amb entitats bancàries que promoguin desnonaments i que els futurs crèdits incloguin una clàusula per la qual aquestes es comprometin a no efectuar-los”.

A més, la moció demana també a l’Ajuntament, que “demanar al Jutjats de la ciutat la suspensió de qualsevol desnonament que pugui vulnerar les directives europees per clàusules abusives i que es reforci el Servei de Mediació que actualment té en convent amb Càritas, perquè es tractin també des de Mollet els casos d’impagament de lloguers, que ara es deriven a Barcelona”.

 IxM-CUP ha reclamat finalment a l’Ajuntament que “es creï una comissió mixta de seguiment d’aquests casos, en la qual participin representants municipals, de les forces polítiques i sindicals, de les associacions d’afectats, veïnals i altres entitats socials coneixedores de la problemàtica”.
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics