23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 15/12//2010               Tema:Millorant Mollet
IxM atorga el premi " Caganer de l'any 2010"
a l'Alcalde Josep Monràs per
l'ampliació de les zones blaves


Independents per Mollet (IxM) ha atorgat aquesta setmana, el guardó simbòlic del “Caganer del 2010“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, a l’Alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que l’Alcalde s’ha fet mereixedor d’aquest guardó, “pels seus intents d’acallar el treball d’oposició crítica que portem a terme a la ciutat, amb sancions econòmiques a IxM -per un total de 2150 €-, arran de la nostra campanya de reivindicació de “Zones blaves gratuïtes mentre duri la crisi” i per la imposició de noves zones blaves als entorns del nou hospital de Mollet, als barris de Can Borrell i Santa Rosa”.

Carrasco, ha recordat que a més de la creació noves zones blaves, en el que va de mandat, “l’Ajuntament ha apujat el seu preu quasi tres vegades per sobre del cost de la vida, ja que l’IPC acumulat d’aquests anys és del 9,3% i aquest “nou peatge de Mollet” s’ha apujat en total un 24,87%”.

El president d’IxM, ha assenyalat que enguany, per fer palès que el “carinyo” existent entre aquest col.lectiu de ciutadans lliures i rebels que formem Independents per Mollet (IxM) i l’Alcalde de la ciutat, és “tant mutu, com sincer”, hem decidit “honorar el nostre alcalde amb un caganer personalitzat que ben  segur li plaurà, perquè l’hem immortalitzat fent feina a sobre d’un dels elements del paisatge molletà que més s’estima, un parquímetre de la zona blava”.

El Caganer de l’any, és el premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa set anys, per a distingir aquelles “actuacions, personalitats, empreses o institucions, destacades,  pels seus demèrits i la seva contribució, a afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni social, cultural, territorial o natural”.

En edicions anteriors, el caganer va ser atorgat entre d’altres, al manteniment del greuge del peatge de Mollet-La Llagosta de l’autopista C-33. A les empreses RENFE i ADIF per les deficiències del transport ferroviari.Als responsables del Consell Comarcal, pel tancament del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia del Vallès Oriental, durant mes d’un any. A la disbauxa de les obres d’estretament de la rotonda de Can Pantiquet, o a la privatització del subsol del pla de les Pruneres per construir un aparcament de pagament que va comptar amb l’oposició de 8000 ciutadans.

Independents per Mollet (IxM), farà arribar el guardó del “Caganer del 2010” al consistori municipal molletà, conjuntament amb un escrit que recorda breument els orígens d’aquesta figura del pessebre català.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics