Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 17/05/2011              Tema: Millorant Mollet

Espremedors  de fruita contra les apujades
d'impostos de l'Ajuntament (PSC-CiU)


Independents per Mollet (IxM) ha presentat avui com una de les seves prioritats de treball del proper mandat que per afrontar la crisi, es congelin els impostos i taxes i es retallin de manera substancial els sous i les indemnitzacions milionàries que perceben els polítics municipals.
 
Els independents molletans, han volgut exemplificar aquesta setmana el seu desacord sobre la pressió fiscal que suporten els molletans, amb una acció simbòlica de protesta, distribuïnt espremedors de fruita entre els ciutadans.

Jesús M. Carrasco, cap de llista d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que amb aquesta acció, que es tornarà a repetir aquest divendres com a cloenda de la campanya, IxM vol manifestar “el seu desacord amb la política de l’Equip de Govern de PSC i CiU d’esprémer cada cop més les butxaques dels ciutadans”, perquè segons ha assenyalat  “malgrat la crisi, amb l’abstenció còmplice d’alguns partits de la suposada oposició, ha anat apujant aquests anys els impostos molt per sobre de l’augment del cost de la vida”, i ha posat com exemple l’augment desmesurat de les zones blaves “que s’han apujat d’un 24,87%, mentre que l’IPC acumulat ha estat del 9,3%”.

Carrasco, ha assenyalat “els partits de l’Ajuntament no poden seguir esprement una ciutat que ja és líder d’atur a la comarca, amb prop de 5.550 desempleats, perquè no es pot fer pagar als ciutadans una crisi que no hem provocat nosaltres, sinó l’especulació financera, bancària i immobiliària, i no és esprement-nos amb més impostos i fent-nos cada dia més pobres que es reactivarà el consum necessari per dinamitzar l’economia”.

El cap de llista d’IxM ha defensat que “l’únic camí acceptable per afrontar la situació actual, és que s’abandonin les obres faraòniques, es congelin impostos i taxes mentre duri la crisi, es retallin els sous que cobren polítics i partits de les arques municipals i es tornin a aplicar els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 per reduir la despesa”. Qualsevol altra cosa és seguir prenent el pèl als ciutadans”, ha conclòs Carrasco.

Independents per Mollet (IxM) ha proposat també que per millorar la transparència i la informació als ciutadans, “es creï un registre trimestral de les despeses a càrrec del pressupost municipal, de l’alcalde, els regidors i els càrrecs de confiança, que reculli conceptes com àpats, transports i telefonia mòbil, entre d’altres i que aquest sigui publicat al web municipal i al tauler d’anuncis dels edificis municipals, per a que els ciutadans que vulguin ho puguin consultar”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics