23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 18/08//2010               Tema: Millorant Mollet
L'Ajuntament de Mollet haurà de retornar a l'Estat
quasi un milió d'euros


Independents per Mollet (IxM) ha informat avui que l’Ajuntament de Mollet del Vallès haurà de retornar a l’Estat, tal i com indica la liquidació del sistema de finançament de les entitats locals del 2008, publicat pel Ministerio de Economía y Hacienda,  quasi un milió d’euros, més concretament 960.833,01 euros.

Els independents molletans, han explicat que aquests diners corresponen a la diferència entre els lliuraments efectuats a compte per part del Govern central, en concepte de la participació als tributs de l’Estat que recapten els ajuntaments  i els ingressos reals recaptats per l’Ajuntament per aquest concepte durant l'any 2008.

El president d’IxM, Jesús M. Carrasco ha qualificat aquest fet de “pèssima notícia” per la ciutat, i “un cop dur per a les finances municipals, atès que són diners amb els que no podrà comptar en propers exercicis pressupostaris i es deixaran d’invertir a la ciutat” i ha alertat que “tots els estudis preveuen que les dades de la liquidació del 2009 encara seran pitjors i la quantitat a retornar serà significativament major”.

Carrasco, ha assenyalat que “estem davant del certificat de defunció d’un projecte de ciutat basat en obres faraòniques”, i ha indicat que “aixó no fa més que donar la raó a les denúncies que IxM ha vingut efectuant sobre la disbauxa de l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) en despeses milionàries per projectes no prioritaris, amb inversions sobredimensionades per actuacions que es podrien haver executat de manera més modesta, com la tanca del Parc de Can Mulà, la passera de disseny de la Vinyota i la Casilla, etc i fan encara més incomprensible la decisió municipal de doblar el cost del projecte d’urbanització del Pla de les Pruneres, en aquest context de crisi econòmica”.

El president dels independents molletans ha lamentat que “Mollet es converteixi en la vuitena ciutat catalana de menys de 75.000 habitants que més diners ha de retornar a l’Estat” i ha alertat que “això arriba en el pitjor moment possible, amb un Ajuntament amb greus dificultats financeres, amb un deute reconegut de 32.642.000 d’euros al 2009, segons fons del mateix Ministerio de Economia, al que se suma aquest nou milió a retornar, una disminució d’ingressos provocada per l’efecte que la crisi té sobre els ciutadans i l’activitat econòmica de la ciutat i amb unes xifres d’atur local líders a la comarca”.
 

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat per aquest motiu als responsables municipals, una reflexió acurada per a donar una resposta a aquesta greu situació que no caigui en la temptació fàcil d’esprémer encara més els molletans, que ja pateixen prou durament els efectes de la crisi econòmica.
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics