Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 20/05/2011              Tema: Opinió

Indigneu-vos !


Amb dues setmanes de campanya n’hi ha prou per comprovar que aquest Ajuntament prén el pèl als ciutadans. En tan sols uns dies hem vist a l’Ajuntament col.locar bancs, canviar marquesines, reparar forats dels carrers i un llarg etc, com per art de màgia. IxM ens hem passat aquests quatre anys denunciant la passivitat de l’Equip de Govern municipal per solucionar els problemes dels ciutadans i la seva manca de diligència. Ara amb la falera electoral, els hi ha entrat les presses...Si no fos perquè tal i com estan muntades són una mica plastes, ja pagaria la pena que hi hagués eleccions cada any.

Suposo que els nostres manaires no només es pensen que els ciutadans som tontos com una espardenya, sinó que ho practiquen amb fets ben visibles. A més d’antiestètic, és un insult als molletans. Si era tan fàcil posar-se a treballar de debò, perquè no ho han fet durant quatre anys. Serà que ara els hi cou la possibilitat de perdre la poltrona ? Vinga ja !

És clar que també el conjunt de partits del consistori també van per nota. Ara desperten ? Mollet aniria molt millor si altres haguessin treballant durant aquests quatre anys tant com ho ha fet Independents per Mollet (IxM). Ho podeu comprovar. Només cal fer una ullada a la nostra web. Però els preocupen més les eleccions que treballar per la ciutat. Segueixen posant per davant els interessos dels seus partits, maquinàries de col.locació, que els drets dels ciutadans. Aquesta va ser una de les causes del naixement d’IxM. I aquesta és també una de les causes de la indignació popular que aquests dies ha aflorat per fi.

Els partits són necessaris, però els ciutadans de peu que formem IxM creiem que només han de ser eines. Eines per transformar la societat, per millorar els nostres pobles i ciutats, per defensar els nostres drets. Quan els partits tradicionals es preocupen més d’acaparar i mantenir espais de poder, que de solucionar els problemes dels ciutadans, anem malament. Quan defensen més els interessos dels poderosos que els atorguen els crèdits per les seves milionàries campanyes electorals, que els interessos dels ciutadans als qui han de servir, anem molt malament. Quan callen i atorguen mentre es reparteixen quantitats milionàries dels pressupostos públics, en sous i dotacions desorbitats,  mentre més de 1.500 persones, com en el cas de Mollet, no reben cap prestació social, anem molt, molt malament. I això havia de petar. I ha petat. Ningú pot saber com acabarà, però el que estic segur és que hauran de prendre nota, o ho pagaran molt car.

A la porta de la nostra petita seu del Tabaran, hi vam penjar un cartellet que diu: “ Si busques trepar o una col.locació, t’has equivocat de porta, si vols treballar per millorar la nostra ciutat, aquí hi ha un lloc per tu”. És simple, però aquesta és la nostra filosofia, per això vam formar Independents per Mollet (IxM), i ens vam definir com un col.lectiu de ciutadans d’esquerres, municipalista i assembleari. Aquí, ningú pot aspirar a trepar, com no sigui per col.locar una pancarta, perquè només existim a Mollet. No som professionals de la política i no ho volem ser, perquè creiem que la política ha de ser només un compromís temporal de servei als ciutadans, i perquè “Independents” vol dir que no depenem de ningú i les decisions no ens venen de cap direcció de Barcelona, perquè les prenem aquí, a Mollet, en  assemblea.

Sabem que no som perfectes, que tenim molts defectes, Però sabem també que IxM és només un espai per oferir als ciutadans una manera diferent de participar en les coses que ens afecten. Una aposta valenta per fer créixer a Mollet una nova esquerra lliure i alternativa, que superi els partits tradicionals i tant de bo, fins i tot a nosaltres. Mollet necessita construir una alternativa àmplia i plural capaç de retornar la democràcia la carrer i obrir una nova etapa a la ciutat. Ens aquest repte ens hi abocarem en aquests propers quatre anys.

Mentre els polítics professionals estan molt preocupats per si se’ls acaba el xollo. IxM celebrem que la indignació popular i sobretot de la gent més jove hagi sortit al carrer. És la llavor d’un nou temps d’esperança. Una esperança que compartim amb molts i molts ciutadans, per recuperar la nostra veu, per fer entendre als qui manen, que no tenen un xec en blanc, que ells només són servidors d’un poble al que ja han maltractat prou, que ja no ens creiem les seves falses promeses i que estem disposats a lluitar per defensar el nostre dret a tenir un futur millor, més lliure i més just.

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics