23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 21/05/2009             Tema: Opinió
La crisi i el xollo dels sous dels Eurodiputats !

Les eleccions al Parlament Europeu del proper dia 7 de juny, tenen una de les previsions de participació més baixa dels darrers anys. Alguns calculen que estarà al voltant del 30 % del conjunt dels electors.

La previsió expressa quina és la desafecció dels europeus vers el que es cou a les sessions polítiques de la Unió Europea, motivada en gran part per la manca de transparència i per la manca de pedagogia que expliqui als ciutadans, a què es dediquen aquesta gent des dels seus despatxos de Brusel.les.

Una altra qüestió molt llaminera i que sovint genera baralles de galls als partits majoritaris són els sucosos sous dels eurodiputats. Els eurodiputats que siguin elegits el proper dia 7, cobraran 7.665 euros mensuals, el que multiplicat per 12 comporta un sou de 91.980 euros anuals. Però això només és el sou base, no patiu que aquests pobrets no passen gana, no.

"Si ets un diputat llest, ordenat i una mica organitzat, et pots treure fins a 20.000 euros al mes, entre sou i dietes per assistència a sessions i comissions", explicava recentment un bon coneixedor de la casa. "Tot perfectament legal" i a disposició dels 729 diputats del Parlament.

Cada eurodiputat disposa a més de 17.000 euros mensuals per a contractar ajudants, i 3000 € més cada mes, per a material d’oficina !

A més, tenen tots els vols d’anada i tornada pagats en classe Business, i si viatgen en classe turista, se’ls s’hi abona la diferència. Poden convidar les persones que vulguin a Brusel.les, amb els vols pagats, i reben una bossa a banda en concepte d’allotllament i dietes...

Cada eurodiputat disposa d'un petit apartament-oficina, adjunt al Parlament amb bany i un llit per descansar i com que molts d'ells passen algunes nits en ell s'acaben embutxacant també el que els costaria l'hotel.

Per més “catxondeig”, amb el amb el nou Estatut dels Diputats al Parlament Europeu, els eurodiputats s'han assegurat una pensió que es podrà cobrar als 63 anys i que serà un 3,5% del salari per cada any que s'ha treballat com a diputat a l'Eurocambra.

Ara ja podeu engegar la tele i sentir com estan de preocupats alguns per perdre les seves poltrones milionàries. Ara ja podeu mirar-los a la cara i veure com els preocupa deixar de gaudir del seu xollo. La crisi que patim tots els treballadors, sembla que a ells no els hi afecta.

Però quin morro !

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)

Al seu bloc :

" El Pont de la mandra"
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics