23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 21/05//2010               Tema: Millorant Mollet
L'Ajuntament intenta acallar amb sancions
la veu crítica d'Independents per Mollet (IxM)


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat en roda de premsa “els reiterats intents de l’Equip de Govern municipal d’aturar el treball d’oposició crítica que la formació independent porta a terme a la ciutat”.  La formació independent  ha fet públic avui, que l’Ajuntament pretén imposar a IxM, dues multes per un total de 2150 euros per una presumpta infracció administrativa de l’article 33.e) de l’Ordenança municipal de Convivència Ciutadana, arran de la seva acció reivindicativa de la campanya “Zones blaves gratuïtes mentre duri la crisi”.

L’Ordenança de Convivència Ciutadana recull com a infracció administrativa, al seu article 33.e, “Enganxar adhesius, cartells i elements similars, o fer inscripcions i grafitis en el mobiliari urbà”.

El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha assenyalat que les sancions de l’Equip de Govern “no tenen fonament”, ja que IxM no va procedir en la seva acció reivindicativa en cap moment, a adherir cap cartell a les màquines expenedores de tiquets de la zona blava, sinó que, precisament per a evitar això, i per a preservar de manera absoluta la seva integritat, els cartells informatius es van fixar sobre unes bosses de plàstic col.locades a l’efecte, fàcilment retirables donat que no comptaven amb cap mena de fixació, ni adhesió”. -Com podeu veure a la fotografia-.L’acció, a més, es va dur a terme, “dins de l’horari festiu de cap de setmana, durant el qual les màquines expenedores de tiquets estan fora de servei, i es va fer així, precisament amb la clara voluntat d’evitar afectar el funcionament ordinari del servei”.

Carrasco, ha lamentat que l’actual Equip de Govern “sembli haver-se traslladat, adoptant la repressió com a sistema, a la llarga nit de la dictadura franquista que molts ja creiem ben passada”, i ha denunciat que en aquesta ocasió de nou, com en les anteriors, l’Ajuntament “està actuant amb una motivació política i  amb l’única intenció de reprimir i intentar acallar el treball d’oposició crítica que porta a terme Independents per Mollet (IxM)”.  Entre els exemples que IxM  aporta a les seves al.legacions com a prova d’això hi ha fotografies, que “demostren l’existència de fets que sí que s’ajustarien més al que diu l’article 33 i que no han estat motiu de cap proposta de sanció per part de l’instructor, protagonitzades pel partit majoritari del Govern municipal, i del que el mateix instructor n’és el responsable local”.

El president dels independents ha avançat queIxM estudiarà les iniciatives tant legals com polítiques a prendre, en funció de l’acceptació o no de les seves al.legacions”, i ha assenyalat que “cap intent de repressió aconseguirà fer callar la veu crítica d’Independents per Mollet (IxM), perquè som i seguirem sent  Lliures i Rebels, al servei d’aquest poble”, ha conclòs Carrasco.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics