Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 23/03/2013             Tema: Mollet

El CAC ha d'obrir expedient sobre la manipulació
dels informatius de Vallès Visió TV


Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs (PSC-PSOE) que “doni explicacions públiques” del que està passant amb la cadena de televisió subcomarcal  Vallès Visió que emet pels municipis de Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès, Parets del Vallès, Martorelles i Vallromanes.

La formació molletana vinculada a la CUP, “ha donat suport a les denúncies de manca de transparència, censura i manipulació dels informatius efectuades per Jordi Seguer,” fins aquesta setmana director del canal i que ha estat fulminantment acomiadat per fer públiques les seves discrepàncies sobre la gestió de Vallès Visió i ha reclamat al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)que intervingui d’ofici per investigar aquestes denúncies”.
 
El portaveu d’IxM-CUP, Txus Carrasco, ha explicat que “des de fa anys venim denunciant l’ús personalista i partidista que està fent d’aquesta televisió pública, l’alcalde de Mollet, i president del Consorci Teledigital  Mollet, que gestiona  Vallès Visió.

Ara “els fets ens donen la raó després de l’acomiadament del director i de fer-se públic un correu que prova clarament com dos càrrecs de confiança de l’alcalde, acorden com maquillar els continguts dels informatius del canal per afavorir l’alcalde”. – Veure imatge adjunta-

Carrasco ha denunciat que  Monràs, mediàticament famós per la persecució ciutadana de la que va ser objecte per voler apujar-se un 35% el sou, ha convertit Vallès Visió en un gabinet privat, pagat per tots els ciutadans, per netejar la seva imatge, el que ha motivat entre altres coses, que municipis com Vilanova del Vallès, La Llagosta o Sant Fost de Campsentelles, acabin per donar-se de baixa del consorci que gestiona el canal”. “Ara, l’alcalde perseguit pel seu autoaugment de sou i que es va autoproposar recentment pel premi a millor alcalde d’Espanya, acomiada els treballadors del canal, - ahir mateix dos més, amb Ariadna Comas i Jordi Vilanova-, “ presumptament” per motius econòmics”.

“Amb por no hi ha periodisme lliure i els treballadors tenen por a ser acomiadats si parlen i sense periodisme lliure no hi ha democràcia”, ha assenyalat Carrasco, per qui l’escàndol de Vallès Visió, “compromet la qualitat de la democràcia a la ciutat i té aires de “cacicada”.

IxM-CUP ha reclamat per aquests motius la dimissió dels dos càrrecs de confiança, la gerent de l’empresa municipal Mollet Comunicació, Ainhoa Martin i l’assessor del canal, Feliu Tura,  per extralimitar-se de les seves funcions, incomplir els principis ètics bàsics de la professió periodística i posar un mitjà públic pagat per tots els ciutadans al servei de les pretensions personals i partidistes de l’alcalde”,  i ha reclamat que “una auditoria externa analitzi els comptes del canal i en faci públics els resultats per aclarir si s’ha comès alguna irregularitat en la gestió del mateix”.
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics