23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 23/09//2010               Tema: MIlloran Mollet
L'Ajuntament de Mollet incompleix la Llei
contra la contaminació lluminosa


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui que l’Ajuntament de Mollet del Vallès està incomplint DECRET 82/2005, de 3 de maig, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei 6/2001, de 31 de maig, d'ordenació ambiental de l'enllumenament per a la protecció del medi nocturn.

Els independents molletans, han explicat que l’Ajuntament de Mollet manté instal.lats fanals de tipus globus sense reflectors, a la plaça de Maria Blanchart al barri de Can Pantiquet, que incompleixen la “Llei d'ordenació ambiental de l'enllumenament per a la protecció del medi nocturn”.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), ha recordat que aquest tipus de fanals, estan prohibits per l’article 6 de l’esmentada llei, “perquè desaprofiten més del 50% de l’energia utilitzada, dispersant-la en totes direccions, en lloc de concentrar-la cap el terra, que és el que s’ha d’il·luminar”.

Carrasco, ha assenyalat que la normativa vigent, “obliga des de setembre del 2009 a substituir aquest tipus de lluminàries dels fanals de la via pública”, i que el manteniment d’aquesta desena de fanals fora de normativa “suposen una infracció molt greu del reglament, que podria ser objecte d’expedient sancionador per part de l'Oficina per a la Prevenció de la Contaminació Lluminosa (OPCL) depenent del Departament de Medi Ambient i Habitatge del Govern de la Generalitat de Catalunya, i comportar una sanció d’entre  3.005, 07 i  30.050,60 euros”.

El president d’IxM, ha recordat que l’Equip de Govern, “podria haver-se acollit enguany per a solucionar definitivament aquest tema a les subvencions que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental com ho han fet altres 67 municipis que han obtingut els fons necessaris per a dur a terme aquest tipus d’actuacions per a la prevenció de la contaminació lluminosa”.

Independents per Mollet (IxM), ha instat a l’Ajuntament ha donar compliment a l’esmentada llei i ha reclamat per aquest motiu, que se substitueixin la desena de fanals allà instal·lats per altres amb pantalles reflectores de protecció, que només emeten llum en direcció al carrer, i que estalviarien un mínim de 4500 kv d’energia elèctrica a l’any”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics