23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 25/03//2011              Tema: Millorant Mollet

L'Ajuntament paga amb diners públics
un butlletí amb 49 fotos de l'Alcalde


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui el malbaratament de recursos públics que l’Ajuntament de la ciutat ha fet amb la seva darrera campanya de propaganda institucional i autobombo personalista de l’Alcalde, amb l’edició d’una butlletí municipal de vuitanta pàgines- cinc vegades més que l’habitual-, que s’ha fet arribar a totes les llars molletanes.

Els independents molletans, consideren “comprensible” que l’Equip de Govern vulgui donar a conèixer la seva obra de govern, però manifesten obertament la seva discrepància tant en la forma com en el temps, en fer-ho a només vuit setmanes de les properes eleccions municipals.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’IxM i cap de llista de la formació independent a les properes eleccions municipals, ha recordat que “segons dades oficials l’Ajuntament té un deute oficial de més de 32 milions d’euros,”- el real és segurament molt més alt- i ha denunciat que aquesta actuació de l’Equip de Govern municipal de PSC i CiU, “és una vergonya i una total pressa de pèl als ciutadans, als quals se’ls apuja els impostos amb l’excusa de manca de recursos econòmics i se’ls exigeix que s’estrenyin el cinturó per afrontar l’actual crisi econòmica, mentre els responsables municipals malgasten d’aquesta manera diners públics a manta en una desproporcionada campanya d’autocomplaença”.

Carrasco, ha assenyalat que “aquesta és la prova del nou de la política que practiquen PSC i CiU des de l’Ajuntament”, i ha denunciat que “els costos d’aquesta edició faraònica del macro butlletí municipal, podien haver-se emprat per a finalitats molt més necessàries pels molletans, que suporten una taxa d’atur de vora el 20% de la població activa, la més elevada de la comarca, amb més  5.373 persones sense feina, segons les darreres dades, més de 1.800 de les quals no cobren cap mena de subsidi”.

El president d’Independents per Mollet (IxM) ha assenyalat així mateix que amb aquesta actuació PSC i CiU, “semblen haver embogit totalment, per entrar de cap al llibre Guiness dels rècords de la mania personalista, atès que butlletí municipal esmentat, conté ni més ni més que quaranta-nou fotografies de l’actual alcalde, Josep Monràs”, i ha assegurat que “mai a la història de la ciutat s’havia vist un cas tant descarat d’utiltizació dels diners públics de tots els ciutadans, per a retre culte a l’afany personalista d’un alcalde”.

Si el PSC vol fer-li  campanya al seu candidat a la reelecció està en el seu dret, però creiem que seria més honest que ho pagués amb els seus recursos propis, -cal recordar que el PSC ha cobrat en aquest mandat, més de 90 milions de les antigues pessetes, només per despeses de funcionament- i no amb els diners de tots els molletans”, ha conclòs Carrasco.
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics