23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 2604/2009                 Tema: Millorant Mollet
IxM reclama que el Pla de les Pruneres
sigui declarat " Espai de Protecció Arqueològica"

Independents per Mollet (IxM) ha celebrat avui la trobada de restes arqueològiques a l’espai del Pla de les Pruneres, on s’hi estava treballant a les obres de construcció d’un aparcament subterrani de pagament, que va generar la campanya de contestació veïnal més important de la història de la ciutat.

El president d’Independents per Mollet (IxM) , Jesús M. Carrasco, ha recordat que aquesta formació, que va impulsar la campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”, i en el marc de la qual es van recollir prop de 8.000 signatures de suport, ja va denunciar que les obres de construcció de l’aparcament subterrani que va imposar l’Ajuntament, “no comptaven amb les necessaris estudis tècnics previs necessaris per un projecte d’aquest tipus, perquè aquesta era una zona molt sensible, a la que la tradició oral atribuïa l’existència de restes antigues”.

Carrasco, ha assenyalat que la trobada d’un menhir estelat, de l’època neolítica, de cinc metres de longitud i més de sis tones de pes, demostra que els independents molletans, “teníem raó en la nostra denúncia, tal i com vam comunicar al Síndic de Greuges de Catalunya, i que l’Ajuntament ha actuat amb negligència, imposant els seus interessos urbanístics a l’opinió de milers de ciutadans”.

El president d’IxM, ha denunciat que durant els primers mesos d’aquestes obres, que van començar sense tenir tots els requisits legals necessaris- direcció facultativa d’obres, plans de seguretat, etc- per la pressa de l’Ajuntament d’acallar la pressió veïnal per la via dels fets consumats, “desenes de trailers han anat buidant de terres l’espai del Pla de les Pruneres”, i ha acusat l’Equip de Govern municipal d’actuar negligentment i de cometre un autèntic expoli cultural”, perquè pot haver enviat a l’abocador una part important del patrimoni cultural més antic de la ciutat, sense ni tan sols haver parat atenció”.

Malgrat tot, Carrasco, ha assegurat que el Govern municipal “encara hi és a temps de corregir un dels errors més grans de la seva història, si és capaç de rectificar”, per això ha reclamat que “s’aturin definitivament les obres d’aquest aparcament, -actualment aturades per ordres de la Generalitat-  es declari el Pla de les Pruneres com a Espai de Protecció Arquelògica, i el menhir trobat, al que ha proposat que s’anomeni La Pedra de Mollet”, com a Bé Cultural d’Interés Nacional ( BCIN) i es repensi el projecte d’urbanització, retrobant el consens social que ha faltat, per a garantir l’estudi arqueològic de la zona i la seva compatibilització amb el seu ús públic per part dels ciutadans”.

Independents per Mollet (IxM) que ha anunciat que presentarà una moció sobre el tema al ple municipal i farà arribar aquest informació al Síndic de Greuges de Catalunya, per tal que reobri l’expedient que va dedicar a aquest tema,  no ha descartat convocar noves mobilitzacions al respecte.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics