23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 27/04/2011              Tema: Millorant Mollet

L'Ajuntament pretén que IxM faci la seva campanya
amb tres fanals i dos plafons a tota la ciutat


Independents per Mollet (IxM)
ha denunciat avui que un nou capítol de regressió democràtica, ha tingut lloc a la ciutat, amb la darrera decisió de l’Equip de Govern municipal (PSC i CiU) de marginar Independents per Mollet (IxM) en la distribució dels espais destinats a la col.locació de la propaganda electoral de la campanya del proper 22 de maig.

Els independents molletans, han explicat que a la darrera reunió celebrada a l’Ajuntament amb la participació de totes les candidatures que participaran a les properes eleccions, l’Equip de Govern municipal, va trencar amb la tradicional distribució  equitativa de plafons per enganxar els cartells de les candidatures i va optar per repartir la pràctica totalitat d’ells entre els partits amb representació al consistori.

Jesús M. Carrasco, cap de llista d’Independents per Mollet (IxM) ha assenyalat que “pretendre que IxM faci la seva campanya amb dos plafons per col·locar cartells i tres fanals per penjar banderoles a tota la ciutat, és una autèntica alcaldada”.

Des de la recuperació de la democràcia, a Mollet, mai s’havia fet una interpretació tant restrictiva i discriminatòria de les facultats que la normativa electoral atorga a l’administració municipal per acordar la distribució d’aquests espais, on sempre cada candidatura havia tingut un plafó propi a cada una de la dotzena de zones d’enganxada que s’instal·len a la ciutat”. Ha explicat Carrasco.

El cap de llista d’IxM, ha denunciat que “aquest és nou intent més del Govern municipal de silenciar  la veu crítica dels independents, una pretensió que en aquesta ocasió ha comptat amb el silenci còmplice de les formacions beneficiades per aquesta alcaldada,  PSC, CiU, ICV-EUiA, ERC i PP, que es repartiran entre ells 300 fanals per col·locar banderoles i 60 plafons per enganxar cartells, de la mateixa manera que s’ha repartit entre ells, 1.675.440 euros, dels pressupostos municipals durant aquest mandat”

Carrasco ha denunciat també que “fets com aquest demostren que la qualitat democràtica a la nostra ciutat es troba en un moment molt baix que impedeix que les properes eleccions es puguin celebrar en les condicions de justícia i igualtat d’oportunitats per a totes les forces polítiques que es presenten a Mollet”. 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics