Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 27/10/2012              Tema: Parlament

IxM demana el vot per la CUP-AE
per reforçar l'esquerra de combat


Independents per Mollet (IxM) ha decidit demanar el vot per la Candidatura d’Unitat Popular- Alernativa d’Esquerres  (CUP-AE) que es presentarà per primer cop a les eleccions al Parlament, que tindran lloc  el proper 25 de novembre.

La formació molletana ha recordat que la CUP, va decidir recentment en un procés assembleari, al qual va ser convidada IxM, ser present en aquesta important cita electoral. Per formalitzar aquesta voluntat va lliurar tant sols fa uns dies, 27.000 signatures d’aval a la Junta Electoral, quadruplicant les exigides per l’administració en aquests comicis.

Mercè Solé, portaveu d’Independents per Mollet (IxM), ha remarcat les coincidències i la complicitat que hem anat trobant amb la CUP,entre la nostra vocació d’impulsar els canvis socials i polítics des dels municipis i la nostra manera d’entendre la política d’esquerres que rebutja el professionalisme i es compromet amb les classes populars i l’alliberament nacional”.

Solé, ha destacat la importància d’aquesta propera cita del 25 de novembreperquè ens hi juguem molt com a poble en aquesta nova etapa i és moment de mullar-se i prendre partit per l’esquerra independentista” i ha assenyalat que per aquest motiu “l’assemblea d’IxM ha acceptat la proposta de la coalició CUP-AE perquè el president d’Independents per Mollet (IxM), Txus Carrasco  formi part de la llista per Barcelona”.

L’assemblea d’Independents per Mollet (IxM) ha fet per això, una crida als molletans a “donar suport el proper 25 de novembre a la CUP-AE, per fer possible que sigui present al Parlament i jugui un paper actiu com a esquerra de combat, contra el conformisme i les agressions que estem patim els treballadors i treballadores  i  per avançar sense renúncies cap a la independència i la justícia social”.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics