23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 30/07//2010               Tema: Millorant Mollet
IxM acusa l'ACA pel desbordament de les rieres de Mollet
per manca d'un manteniment adequat


Independents per Mollet (IxM)  ha acusat a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), de ser la responsable dels debordaments parcials de les rieres de Mollet, produïts ahir a la tarda després d’una de les típiques tempestes d’estiu.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), ha recordat que als darrers mesos IxM ha denunciat reiteradament que els torrents i rieres de Mollet es troben en una situació insuficient de neteja, perquè s’hi acumulen residus, vegetació i sedimentacions que redueixen el seu volum d’absorció de les aigües pluvials i augmenten el risc de desbordament.

Carrasco, ha explicat que una bona prova d’això són els desbordaments que es van produir ahir  als desguassos del torrent de Merdans, a l’alçada de l’Escola de Policia de Catalunya  i després del pas inferior de la C-17 i al Torrent Caganell, al seu pas per sobre de la variant de la carretera C-17, al costat de l’estació de Mollet-St Fost, que van obligar a intervenir als serveis de manteniment de carreteres i a tallar el trànsit en el pas soterrat d’aquesta via, pel perill de que els conductors quedessin atrapats”.

El president d’IxM ha assenyalat que els fets d’ahir, “són només un avís, perquè la tempesta tot i ser intensa, va durar només vint minuts”, però ha alertat del perill potencial que l’estat actual de les rieres molletanes  pot comportar en cas d’intesificar-se les típiques tempestes d’estiu, com la registrada ahir mateix a la ciutat baixvallesana, perquè “l’actual acumulació de terres i vegetació, actua com a fre per als residus que arrossega un rierada i podrien provocar un desbordament incontrolable d’aquests torrents, afectar greument la seguretat de la C-17  i posar en perill la vida dels conductors dels vehicles que hi transiten per aquesta via”.

Independents per  Mollet (IxM) ha denunciat que l’òrgan competent en la gestió i manteniment de l’espai de domini públic hidràulic, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), està “incomplint el seu deure de mantenir nets els cursos de les rieres del terme municipal molletà”, i ha reclamat per aquest motiu a l’ACA, que “procedeixin amb celeritat a la retirada dels residus i vegetació acumulats, com a mesura d’urgència per a garantir el desguàs correcte d’aquests torrents i evitar desbordaments”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics