23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 30/09//2010               Tema: MIllorant Mollet
Recuperem els Cinemes de Mollet !


Independents per Mollet (IxM) ha anunciat avui que endegarà una campanya per a reclamar la recuperació dels Cinemes de Mollet per a la ciutat, que van tancar les seves portes per dificultats financeres, l’abril del 2008.

Els independents molletans, han assenyalat que el panorama de l’oci cultural a Mollet “no es correspon amb el d’una ciutat de més de cinquanta-dos mil habitants”, que intenta fer gala de la seva centralitat al Baix Vallès, i han assegurat que  tenir uns cinemes com els de Mollet, tancats és un luxe que una ciutat com cal, amb un consistori com cal no s’hauria de permetre”.

El president d’IxM, Jesús M. Carrasco, ha recordat que “la majoria dels molletans han de sortir de la ciutat per a trobar l’oferta d’activitats i serveis d’oci que busquen i la ciutat no els ofereix” i ha assenyalat que “fer ciutat no és tan sols asfaltar carrers, o inaugurar edificis o aparcaments de pagament. Fer ciutat és també respondre a les necessitats dels ciutadans i sobretot no crear-ne de noves”.

Carrasco, ha explicat que la campanya d’IxM, servirà per explicar als ciutadans que “tancats i tapiats com estan ara, els cinemes es fan malbé cada dia que passa, per les filtracions i la manca de manteniment i no són pas útils per a ningú, mentre que reparats i adequats, podrien servir a per a recuperar una oferta de cinema ara inexistent a la ciutat, per a dinamitzar el potencial creatiu existent, facilitar llocs de trobada, d’assaig, etc i per encabir tota aquella mena d’actes i activitats culturals, música, teatre, etc, i complementar l’oferta d’espais municipals, actualment molt saturada”.

El responsable d’Independents, ha assenyalat que “tot i que els Cinemes de Mollet són un equipament de propietat privada, la seva recuperació per a la ciutat és perfectament viable si hi ha prou voluntat política”, i ha instat a l’Ajuntament a “negociar amb els propietaris un acord de cessió que permeti mitjançant una gestió pública participada per entitats i ciutadans, tornar a reobrir aquest equipament cultural i lúdic, que la ciutat no s’hauria d’haver deixat perdre mai”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics