23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 30/12/2008       Tema: Millorant  Mollet
IxM qualifica " d'indignants" les cartes que  l'Alcalde
ha enviat als  signants contra el pàrking de pagament


Independents per Mollet (IxM) ha qualificat avui “d’indignants” les cartes que l’Alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha tramès als milers de ciutadans signants de la campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït ! “.

Els independents molletans, han explicat que la formació ha rebut multitud de queixes de ciutadans signants en contra del pàrking de pagament de les Pruneres, que expressen “el seu rebuig total tant per la utilització de les seves dades privades i personals, com pel contingut i el to de les cartes rebudes signades per l’Alcalde”.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), ha assenyalat que Monràs “ha confós el dret a adreçar-se als ciutadans, amb la instrumentalització de les seves dades personals i la persecució dels que no pensen com ell, en la línia de l’estil dictatorial i mancat de diàleg, que sembla haver adoptat des de l’inici d’aquesta campanya”.

Carrasco ha recordat que l’Alcalde “és un càrrec públic de caràcter temporal, que està al servei dels seus ciutadans”, i no estarà mai entre les seves atribucions, “ni intentar atemorir, ni “abroncar”, com fa a la seva carta, els ciutadans que defensen els seus drets i són contraris a un dels seus projectes, com si no tinguessin capacitat per a decidir amb el que estan i amb el que no estan d’acord”.

El president d’IxM, ha denunciat així mateix, que el contingut de la carta és “demagògic, manipulador, i ple d’inexactituds, quan no directament mentides i no aporta cap mena de solució alternativa a la pèrdua de prop de 1000 places d’aparcament gratuïtes, i a l’afectació que ja està tenint sobre els ciutadans i sobre l’activitat de la ciutat”.

En aquest sentit, Carrasco ha qualificat “mentida intolerable ” que tal i com es diu a la carta, aquest projecte comptés “amb el suport d’aquells que ara s’hi mostren contraris i recullen signatures”, i ha recordat que la formació impulsora de la campanya, Independents per Mollet (IxM), “no només no ha votat mai aquest projecte, amb el qual està radicalment en contra, sinó que ni tan sols existia quan es va plantejar al 2002, ja que IxM no va néixer fins el 2003”.

D’igual manera, Carrasco, ha qüestionat que l’Alcaldia hagi utilitzat “no sé sap quants recursos econòmics i humans de l’ Ajuntament, per a enviar milers de cartes personalitzades als ciutadans que no les han demanades, mentre segueix sense donar una resposta oficial sobre aquesta qüestió a IxM, la formació promotora de la campanya de recollida de signatures”.

Independents per Mollet (IxM) ha exigit a l’Alcaldia que “reflexioni, rectifiqui i ofereixi alternatives reals als nous problemes que aquesta situació està provocant”, i ha fet una crida a tots els ciutadans signants afectats per a que “facin arribar a l’Alcaldia el seu rebuig, tant per la utilització de les seves dades personals, com pel contingut impropi de la carta que se’ls ha adreçat “.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics