Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet (IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !     Lluitant per millorar Mollet !               independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Racó Legal
Descàrregues
Contacta amb IxM

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !

El cuentu del TELE-ATRAC


El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora.TV3 a traïció
 Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

.-Perquè l'Espai agrícola i forestal de Gallecs  encara no ha estat inclòs al PEIN, malgrat les promeses dels partits del Governs català i molletà ?

-Perquè els mitjans de comunicació importants tenen por de fer públic l'escàndol de l'engany de " Cronopack" i els falsos premis ?

-Perquè  partits com Ciudadanos o el PIMO volen prendre el pèl a la gent presentant llistes formades per gent que no ha trepitjat mai Mollet ?

-Perquè l'Equip de Govern té tanta afició a col.locar primeres pedres, i ja en van tres, de les obres del futur nou Hospital de Mollet ?

-Perquè els partits  de  Mollet,  incompleixen l'acord de distribució de fanals per a banderoles i el converteixen en un "campi qui pugui" que fa por ?

-Perquè amb l'acumulació de tantes 'obres  a tocar de les  eleccions municipals,  tenim la sensació que algú es pensa que els molletans som tontos ?

-Perquè alguns mitjans de comunicació locals amaguen sistemàticament les propostes o denúncies que fem setmanalment des d'Independents per Mollet (IxM)  ?

-Perquè el Consell Comarcal no reconeix d'una vegada  que ha enganyat l'opinió pública amb l'excusa de les obres per tancar el Centre d'Acollida d'Animals de la comarca ?

-Perquè cada cop hi ha més gent amb Independents per Mollet? 


Agraïments
Independents per Mollet (IxM)
 Treballant per millorar Mollet.


Notícia  introduïda el dia:  31/01/2007               Tema:  Campanya Peatge
Independents per Mollet qualifica de " falsa"
 la gratuïtat del peatge amb " Tele-Atrac"


Independents per Mollet (IxM)
ha manifestat avui el seu rebuig frontal “a l’obligatorietat de disposar del  dispositiu de pagament electrònic, anomenat Via-T i a la limitació només per a usuaris habituals, per accedir a la “presumpta gratuïtat” de pas de la barrera del peatge de Mollet de l’autopista C-33”, que entrarà en vigor demà, 1 de febrer.

Els independents molletans, han recordat que des de l’entrada del govern tripartit –l i II-, el preu de la barrera de Mollet, s’ha incrementat un 20%  i que enguany enlloc de congelar el seu preu, aquesta barrera s’ha incrementat  un 2, 4 % més .
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  23/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
IxM denuncia la tala massiva
d'una trentena d'arbres a Riera Seca
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat la tala d’una trentena d’arbres de la Plaça dels Ferrers i de la rambla Pompeu Fabra, del barri de la Riera Seca de la ciutat baixvallesana, on s’estan duent a terme els treballs d’urbanització del nou barri de la Vinyota.

Els independents molletans, han recordat que aquests arbres –lledoners i oms, principalment-, formaven part del patrimoni natural públic de la ciutat i havien esdevingut ja un element característic del paisatge urbà d’aquesta zona.
Llegir més
  Notícia  introduïda el dia:  22/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
Independents reclama la recuperació
dels Tres Tombs a Mollet
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui que Mollet recuperi la típica celebració de la diada dels Tres Tombs, que tenia lloc tradicionalment a la ciutat a l’entorn de la diada de Sant Antoni Abad.
Els independents molletans, han recordat que el consistori molletà va optar per retirar els ajuts i l’autorització a la celebració dels Tres Tombs, ja fa prop de deu anys, amb motiu d’un accident en el que després de desbocar-se un cavall, van resultat ferides una dona i un nen.
Llegir més
  Notícia  introduïda el dia:  17/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
IxM reclama que es doti Ràdio Mollet dels sistema RDS
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui que es millori el centre emissor de la ràdio municipal, Ràdio Mollet del Vallès, dotant-lo del sistema de radiodifusió de dades RDS.

El RDS (Radio Data System) és un sistema desenvolupat per la Unió Europea de Radiodifusió (EBU/UER), que permet afegir a una senyal convencional en modulació de freqüència -FM-, una informació addicional mitjançant la inclusió d’un canal que conté dades.
Llegir més
  Notícia  introduïda el dia:  17/01/2007               Tema:  Campanya Gossera
Gabino Diego actua en pro de les protectores d'animals 
L´actor i humorista Gabino Diego, gran amant dels animals, es solidaritza amb tots els gossos i gats cruelment abandonats que, actualment, esperen una oportunitat a les protectores i refugis. Oferirà tres actuacions benèfiques a la província de Barcelona i la recaudació es destinarà a refugis i protectores amb falta de mitjans.

"Una noche con Gabino" és el títol de l´obra, una comèdia en forma de monòlegs de gran qualitat. Amb més de 300,000 espectadors a la butxaca, Gabino Diego va ser premiat amb el Fotogramas de Plata 2005 al millor actor de teatre amb aquest espectacle
Llegir més
   Notícia  introduïda el dia:  16/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
Independents denuncia els problemes
que provoca el pivot del carrer Francesc Macià
Independents per Mollet (IxM) ha alertat avui dels problemes que està provocant a molts ciutadans, la recent instal·lació d’un pivot hidràulic per a barrar el pas dels vehicles, al tram de vianants del carrer de Francesc Macià, al barri de l’Estació de França de la ciutat.  
Els independents molletans, han recollit les queixes de veïns del carrer sobre la impossibilitat d’accedir-hi a la zona, en determinades ocasions de necessitat.
Llegir més
 
   Notícia  introduïda el dia:  16/01/2007               Tema:  Millorant Mollet
IxM reclama que es doti Ràdio Mollet del sistema RDS 
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui que es millori el centre emissor de la ràdio municipal, Ràdio Mollet del Vallès, dotant-lo del sistema de radiodifusió de dades RDS.
 
El RDS (Radio Data System) és un sistema desenvolupat per la Unió Europea de Radiodifusió (EBU/UER), que permet afegir a una senyal convencional en modulació de freqüència -FM-, una informació addicional mitjançant la inclusió d’un canal que conté dades.
Llegir més
  Notícia  introduïda el dia:  15/01/2007               Tema:  Campanya Gossera
Crònica de la concentració a Mollet per la reobertura del Centre d'Acollida d'Aimals Domèstics del Vallès Oriental
Independents per Mollet (IxM) ha portat a terme avui, amb la participació d’un centenar de persones, i amb el suport de l’Associació Vallès Natura, una concentració  a Mollet, per a reclamar la reobertura del Centre d’Acollida d’Animals de Domèstics (CAAC) de la comarca. Al llarg del migdia s’han recollit a més, prop de dos centenars de signatures de suport.  
Llegir més
Notícia  introduïda el dia:  3/01/2007               Tema:  Campanya Gossera
Concentració per la Reobertura del Centre d'Acollida d'Animals Domèstics del Vallès Oriental
Notícia  introduïda el dia: 2/01/2007               Tema:  Campanya Gossera
Pilats i la gossera comarcal
Ara que es compleixen sis mesos, des que el Consell Comarcal del Vallès Oriental, va fer tancar el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics (CAAC) de la comarca, amb l'excusa de realitzar unes presumptes obres urgents de reforma de les instal·lacions, és un bon moment per fer balanç. Quan el passat mes de juny, Independents per Mollet (IxM) denunciàvem que en aquesta decisió hi havia alguna cosa que feia pudor a socarrimat, alguns, vull dir alguns polítics amb càrrec i sou, van voler acusar-nos d’alarmistes, sense aportar proves contra la nostra denúncia. També va haver-hi alguns altres, vull dir alguns mitjans informatius, que van preferir seguir la versió oficialista, dictada des del Consell Comarcal, o des de la seu d’algun dels partits que allà ens hi malgovernen, o simplement ignorar-ho.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 29/12/2006               Tema:  Campanya Peatge
El Govern ens penja la llufa.
El peatge de Mollet no és gratuït ni de conya !


Independents per Mollet (IxM) ha manifestat avui el seu rebuig frontal a la nova apujada del preu de la barrera de peatge de Mollet-La Llagosta de la C-33, que demostra” la incapacitat del Govern, per a donar una solució definitiva al greuge històric d’aquest peatge”.
Els independents molletans, han recordat que des de l’entrada del govern tripartit –l i II-, el preu de la barrera de Mollet, s’ha incrementat un 20%  i ha alertat que enlloc de congelar el seu preu, aquesta barrera s’incrementarà enguany un 2, 4 % més.
Llegir més
 
Notícia  introduïda el dia: 27/12/2006               Tema:  Millorant Mollet.
Independents denuncia el mal funcionament
del servei de recollida de residus 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui el mal funcionament dels serveis de recollida de residus urbans i  de recollida selectiva, en alguns punts de la ciutat.
 
Els independents molletans, han pogut comprovar després de rebre les queixes de diferents ciutadans afectats, que la recollida dels contenidors d’escombraries i de vidre en diversos carrers de la ciutat, és “del tot insuficient”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 21/12/2006               Tema:  Millorant Mollet.
Independents per Mollet atorga el Caganer 2006
al Consell Comarcal del Vallès Oriental 
Independents per Mollet (IxM) ha atorgat aquesta setmana, en la seva tercera edició, el guardó simbòlic del “Caganer del 2006“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, al Consell Comarcal del Vallès Oriental, pel “tancament injustificat del Centre d’Acollida d’Animals de Domèstics (CAAC), de la comarca”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 20/12/2006               Tema:  Millorant Mollet.
Independents reclama la instal.lació
de més marquesines a les parades de bus 
Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui la seva sorpresa per retirada de la marquesina de la parada d’autobús ubicada davant de l’ambulatori de Plana Lledó.
Els independents molletans, han explicat que han rebut les queixes d’usuaris habituals del transport urbà que utilitzen aquesta parada, “davant la retirada sobtada i total de la marquesina que la cobria”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 16/12/2006               Tema:  Conversant amb...
"Ens dediquem a les coses que afecten
el dia a dia del ciutadà"
Conversant amb Annaïs Garcia i Solé. Nº 2 d’IxM. Nascuda a Mollet fa 25 anys. Arquitecta Tècnica. Annaïs, tu ets una de les persones fundadores d’Independents per Mollet (IxM). Què va decidir-te a donar aquest pas ? Principalment el desvincular-nos dels grans partits, poder treballar des de la independència que ens caracteritza, sense haver de dependre de directrius de Barcelona. Bàsicament,el poder treballar per i des de Mollet perquè és el poble on vivim i creiem que podem millorar-lo.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 15/12/2006               Tema:  Millorant Mollet
ACONSEGUIT:
El Passeig Cesc Bas recuperat pels vianants
Independents per Mollet (IxM) hem aconseguit la recuperació del passeig dedicat a la memòria de l’artista molletà Cesc Bas, per l’ús exclusiu dels vianants.

Els independents molletans, vam denunciar fa alguns mesos, el mal estat d’aquest passeig, que dóna entrada a les instal·lacions d’atletisme i a l’IES Gallecs, “ que es trobava malmès i era envaït diàriament per vehicles que la utilitzaven com a simple aparcament”.

Llegir més

     Notícia  introduïda el dia: 14/12/2006                Tema:  Butlletí IxM
BUTLLETÍ INFORMATIU
d'Independents per Mollet ( IxM) nº 24 
Ja està disponible on-line el nº 24 del nostre Butlletí Informatiu. Podeu descarregar-lo clicant l'icona .
Descarregar
Notícia  introduïda el dia: 11/12/2006               Tema:  Millorant Mollet
Independents reclama un pla de manteniment
de les instal.lacions de Ràdio Mollet 

Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la manca de funcionament dels sistemes de senyalització nocturna, instal·lats a les antenes emissores de la ràdio municipal, ubicades a l’edifici de serveis de l’Avgda Jaume I, de la ciutat baixvallesana.

Els independents molletans, han explicat que les balisses de les antenes del centre emissor, fa ja prop de dos anys que van deixar de funcionar, i des d’aleshores ni s’han reparat, ni s’ha fet cap previsió per fer-ho.

Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 7/12/2006               Tema:  Millorant Mollet
L'edifici ruïnós de Jaume I comença a ser
un problema de salut pública 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la inhibició de l’Equip de Govern ( PSC-CiU) davant la degradació constatable de l’edifici inacabat de vivendes, ubicat a l’Avgda Jaume I, de Mollet del Vallès.
Els independents molletans, ja van portar a terme ara fa un any i mig, una acció de protesta, per a denunciar el perill que suposava el manteniment d’aquest bloc de set plantes, més planta baixa, que es troba abandonat des de fa més de vint anys i s’ha anat degradant amb el pas del temps, per l’efecte dels factors meteorològics i per la manca de manteniment, des que van ser aturades les seves obres i abandonades per la constructora.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 4/12/2006            Tema:  Millorant Mollet
IxM denuncia la manca de control municipal
de la instal.lació dels llums de Nadal 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui que el procés d’instal·lació dels llums de Nadal, que té lloc aquests dies en diferents carrers de la ciutat, s’està duent a terme, per segon any consecutiu, sense observar unes condicions mínimes de seguretat. Enguany s’han tornat a detectar nombroses irregularitats en la instal·lació d’aquestes llums decoratives de la campanya nadalenca, algunes de les quals, ja van ser denunciades per IxM, l’any passat.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 1/12/2006                 Tema:  Liures i Rebels
Independents per Mollet (IxM) alliberarà 15 llibres
aquest diumenge  3 de desembre
Independents per Mollet (IxM) portarà a terme durant el matí d’ aquest proper diumenge, dia 3 de desembre, una nova acció d’alliberament múltiple de llibres, a diferents punts de la ciutat. Els independents molletans, han recordat que aquesta serà la cinquena acció d’aquestes característiques que es porta a terme, des que van iniciar  la seva campanya de difusió del “bookcrossing”, iniciativa adreçada a donar als llibres que hom ja ha llegit una segona vida i contribuir a fomentar el gust per la lectura d’una manera lúdica i alternativa.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 29/11/2006                        Tema:  Millorant Mollet
Independents per Mollet ( IxM) crtica que l'Ajuntament
limiti la promoció industrial a mera propaganda 
Independents per Mollet (IxM) ha fet avui una valoració crítica de les accions de promoció industrial, recentment presentades per l’Equip de Govern molletà. Els independents molletans, han recordat que en aquest mandat i a partir del pacte de govern subscrit entre PSC i CiU, “les àrees de Manteniment de la Via Pública i de Promoció Industrial, van quedar sota responsabilitat de la formació convergent, que a més, disposa de dues assessories a dedicació, per a la seva gestió”.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 27/11/2006                         Tema:  Opinió
Catalunya ha de dir prou !! 
"És insultat, discriminat i anul·lat com a ésser tot aquell que neixi, treballi o visqui a Catalunya". Aquesta seria la nova adaptació en els temps que corren de la mítica frase del president Pujol. I és que per desgràcia, els catalans ens trobem immersos en una situació de profunda criminalització pel fet de pensar diferent.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 24/11/2006                  Tema: Millorant Mollet
  La il.lumnació de la rotonda del Calderí
provoca confusió als conductors 
Independents per Mollet (IxM) ha alertat avui del perill que suposa la nova il·luminació de color blau, instal·lada a la rotonda del Calderí, ubicada a l’entrada sud de la ciutat baixvallesana. Els independents molletans han rebut les queixes de conductors que mostraven la seva sorpresa pel tipus d’il·luminació instal·lada al voltant del perímetre d’aquesta rotonda.
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 22/11/2006                  Tema: Drets Animalss
Acció d'Independents per Mollet ( IxM) per a reclamar
la reobertura del Centre d'Acollida d'Animals comarcal
Independents per Mollet (IxM) ha portat a terme una nova acció de protesta per a reclamar l’obertura del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Companyia del Vallès Oriental (CAAC), tancat des del passat mes de juny, per ordre del Consell Comarcal. Els independents molletans han lliurat a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental, un escrit, acompanyat d’un sac amb tres kg de pinso, per a recordar que mentre el centre continuï tancat, continuaran els sacrificis d’animals a la comarca i reclamar la seva reobertura immediata”. 
Llegir més
Notícia  introduïda el dia: 19/11/2006                  Tema: Lliures i rebels
Passa't a la resistència !
Vine amb Independents per Mollet (IxM)  
Com ja deus saber, hi ha un nou partit polític a la ciutat, Independents per Mollet (IxM).
Entenem la política d'una altra manera. Suposo que si aneu mirant la premsa local i nacional de tant en tant, haureu llegit alguna nota nostra, malgrat alguns mitjans expliquen només una petita part del que fem i d'altres senzillament opten només pels que tenen prou diners per pagar costoses planes de publicitat.  
Notícia introduïda el dia: 18/11/2006              Tema: Drets Nacionals
Comunicat de la Plataforma pel Dret de Decidir 

La plataforma pel dret de decidir és conscient que el nou govern no permetrà avançar en el dret a l’autodeterminació i per això continua impulsant el treball des de la societat civil en el reconeixement nacional i el dret de decidir.

Amb l’objectiu de continuar el moviment iniciat ara fa un any per defensar el dret de decidir del poble català, la Plataforma pel Dret de Decidir vol reafirmar el seu missatge.
Notícia introduïda el dia: 16/11/2006          Tema: Millorant Mollet
ACONSEGUIT !
Fomento cessa al Gerent de Rodalies de RENFE tal i com reclamava Independents per Mollet ( IxM)
El Ministerio de Fomento ha decidit cessar fulminalment al Gerent de Rodalies de RENFE, tal i com reclamàvem des d'Independents per Mollet (IxM). Més de cinquanta incidències, en només dos mesos, han fet vessar el got de la paciència dels usuaris. Ara comença una nova etapa, caldrà estar amatents al compliment de les promeses de millores que ha fet el Govern de Madrid. IxM estarem al peu del canó, com sempre hem estat.
Els fets han tornat a demostrar que mentre d'altres partits jugaven a mitges tintes, per por de comprometre les seves cúpules al poder, Independents per Mollet (IxM) recollia la veu de la indignació de molts ciutadans que reclamaven responsabilitats. Un cop més, el treball d'IxM ha estat útil per la ciutat. Que n'aprenguin els que manen !!
Notícia introduïda el dia: 13/11/2006          Tema: Millorant Mollet
Independents per Mollet ( IxM) reclama el cessament
del Gerent de Rodalies de RENFE
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui el cessament immediat del Gerent de Rodalies de l’empresa RENFE, Josep Manau, per les reiterades deficiències que aquest servei de transport ferroviari ve experimentant en els darrers mesos.
Notícia introduïda el dia: 8/11/2006          Tema: Millorant Mollet
IxM reclama a Telefònica que faci arribar
l'ADSL a tota la ciutat 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui que el servei d’ADSL, que presta l’empresa Telefònica, encara no arriba a alguns punts de la ciutat.
Els independents molletans, han recordat que l’ADSL és el sistema de connexió telefònica més utilitzat pels usuaris per a accedir a la xarxa d’Internet.
Notícia introduïda el dia: 8/11/2006          Tema: Mollé me mata !
CiU convoca via SMS una manifestació contra el tripartit  pel proper dissabte 11 de novembre 
Aquesta setmana circula per Mollet la convocatòria d'una manifestació contra el nou govern del tripartit. La convocatòria s'està fent via SMS i segons indica el text, podria tenir l'orígen a Convergència. El text del missatge és aquest: "El proper dissabte dia 11 manifestació a plaça Catalunya a les 18 hores. No volem un president no democràtic i espanyol. Fes-ho còrrer als 928.511 votants de CiU ".
Notícia introduïda el dia: 7/11/2006          Tema: Premi Caganer
Independents per Mollet comença a recollir
 candidats pel premi " Caganer de l'any 2006" 
Independents per Mollet (IxM) ha obert aquesta setmana el procés de recollida de propostes per a l’atorgament del premi anual “Caganer de l’any 2006”, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, que es lliurarà per tercer any consecutiu a la nostra ciutat.
Notícia introduïda el dia: 1/11/2006         Tema: Drets Personals      
Acció d'Independents per Mollet per a reclamar paperetes en Braille pels invidents  
Independents per Mollet (IxM) ha protagonitzat aquest matí, una acció de protesta per a denunciar que “les persones invidents no poden fer ús del seu dret a un sufragi individual, lliure i secret”, perquè ni el Govern de l’Estat, ni els partits majoritaris, no han fet res per a donar compliment a l’acord del Congrés dels Diputats, per tal de procedir a la  modificació de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG), per permetre l’edició i utilització, a les diferents convocatòries electorals, de paperetes amb inscripcions en Braille.
Notícia introduïda el dia: 25/10/2006       Tema:  Millorant Mollet
Nova onada d'apagades i talls elèctrics a la ciutat.
La plaça dels Ferrers una setmana a les fosques 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la mala qualitat dels serveis de subministrament elèctric i de manteniment de l’enllumenat dels que disposa la ciutat, que ve provocant talls i apagades continuades en les darreres setmanes.
Els
independents molletans han denunciat al respecte, que la plaça dels Ferrers, ubicada al bari de la Riera Seca, fa més d’una setmana que es troba a les fosques, des que va deixar de funcionar sobtadament, el sistema de fanals allà instal·lat.
Notícia introduïda el dia: 24/10/2006                            Tema: Sanitat
Telèfonica deixa incomunicat durant hores
l'Hospital de Mollet
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que l’empresa Telefònica va deixar aquest diluns sense connexió telefònica, tots els serveis de l’Hospital de Mollet.
Els
independents molletans, han explicat que segons fonts de l’empresa de telefonia, una avaria en la seva xarxa de fibra òptica va provocar la interrupció del servei, deixant aïllat el centre hospitalari de l’exterior, pel que fa a la connexió telefònica bàsica.
 Notícia introduïda el dia: 22/10/2006                Tema: Drets Personals    
El Govern incompleix l'acord per a editar paperetes
electorals en Braille pels invidents
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que el Govern de l’Estat no ha fet res per a donar compliment a l’acord del Congrés dels Diputats, impulsat per diferents grups parlamentaris i un col·lectiu ampli d’entitats entre les que es troba la formació molletana, per tal de procedir a la  modificació de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG), per permetre a les persones invidents, fer servir a les diferents convocatòries electorals, paperetes amb inscripcions en Braille.
 Notícia introduïda el dia: 21/10/2006                  Tema: Política Local          
Malestar entre els partits molletans. ICV-EUiA se salta l'acord de repartiment d'espais per col.locar banderoles
ICV col.loca vàries desenes de banderoles fora de les zones acordades per la Junta de portaveus municipal, que es basen en un principi de representativitat per a la distribució de fanals en les zones prèviament assenyalades. L'actitud d'ICV, de saltar-se aquest acord i excedir tant el nombre de banderoles a col.locar, com les zones on posar-les, ha generat malestar entre la resta de partits parlamentaris amb delegació a la ciutat. Apostem que tant la Junta Electoral, com el propi Ajuntament s'inhibiran sobre el tema.
    Notícia introduïda el dia: 21/10/2006             Tema: Política Local        t
ERC inaugura la seva nova seu a Mollet
Esquerra Republicana de Catalunya ( ERC)  ha inaugurat avui la seva nova seu local a Mollet, ubicada al carrer Gaietà Ventalló nº 106. Una delegació d'Independents per Mollet (IxM) ha assistit a l'acte, responent a la invitació de la formació republicana, per fer-los arribar la salutació dels independents molletans, que sempre hem expressat la voluntat d'establir ponts de diàleg amb totes les formacions de la ciutat.
Notícia introduïda el dia: 18/10/2006                 Tema: Sanitat
Independents reclama que es reservi espai davant
de l'Hospital per a que aparquin les ambulàncies 
Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui les dificultats per a poder aparcar, que pateixen diàriament les ambulàncies del parc destinat a la zona de Mollet, que tenen la seva base de sortida a l’Hospital .
  Notícia introduïda el dia: 13/10/2006    Tema: Campanya Peatge        
L'Estaca i el Peatge de Mollet
Independents per Mollet (IxM) rebutgem l’anunci fet pel portaveu del Govern català des de la seu del PSC-PSOE, Joaquim Nadal, que vol limitar una hipotètica gratuïtat d’aquesta barrera, només als usuaris habituals que disposin del dispositiu de pagament electrònic, anomenat Via-T.

  Notícia introduïda el dia: 11/10/2006       Tema: Millorant Mollet
Independents per Mollet ( IxM) denuncia
l'augment del soroll nocturn a l'Avgda Jaume I
Independents per Mollet (IxM) ha alertat avui de l’augment del soroll nocturn que suporta una dels principals eixos urbans, l’Avinguda Jaume I, ubicada al centre de la ciutat  baixvallesana.
+Llegir més

 Notícia introduïda el dia: 06/10/2006        Tema: Defensa del català
Independents per Mollet ( IxM) expressa el seu suport
a la campanya i als actes del 
Correllengua 2006
Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui el seu suport a la celabració dels actes del Correllengua 2006, que tindran lloc a Mollet aquest cap de setmana,al temps que ha expressat la seva preocupació per la disminució de l'ús social de la llengua catalana en diferents àmbits de la ciutat, incloses les sessions del ple de l'Ajuntament molletà.
+Llegir més  

Notícia introduÏda el dia: 03/10/2006       Tema: Opinió
El Defensor del Pueblo:  estranya " defensa
Que el PP, com a continuació moderna de la campanya de Felip V,ataqui a Catalunya amb totes les seves armes, és normal i és el que sempre ha fet. No és d'estranyar que presenti un recurs d'inconstitucionalitat contra l'Estatut,encara que el PSOE l'hagi retallat tot elque ha pogut. Pel que al.lucino és que el militant del PSOE que fa de " Defensor" (???) del "Pueblo", que no és un partit polític, sinó una institució recollida a la Constitució, també ens tingui tanta ràbia i confongui defensar amb atacar. L'explicació és senzilla...
+Llegir més  

 Notícia introduÏda el dia: 02/10/2006    Tema:  Millorant Mollet
ACONSEGUIT !  L'Escola de Cal Músic ja disposa
aquest curs,  d'un vorera en condicions !
Independents per Mollet (IxM) ha celebrat avui la pràctica finalització de les obres de construcció de la nova vorera de l'Escola pública de Cal Músic, ubicada al barri de Can Pantiquet.
+Llegir més+  

 Notícia introduÏda el dia: 26/09/2006    Tema:  Millorant Mollet
Acció directa d'IxM !  Campanya de suport a la nostra ràdio pública municipal. " Ràdio Mollet del Vallès"
Independents per Mollet (IxM) ha endegat aquesta setmana una nova fase de la seva campanya de suport a la potenciació de la nostra ràdio pública municipal, protagonitzant una acció directa per a recordar la freqüència del dial on es pot sintonitzar "Ràdio Mollet del Vallès".
+Llegir més+

Notícia introduÏda el dia: 25/09/2006      Tema:  Millorant Mollet
Independents per Mollet (IxM) denuncia el perill de la invisibilitat de molts passos de vianants de la ciutat
Independents per Mollet (IxM) ha alertat avui del mal estat en què es troben molts dels passos de vianants de diferents zones de la ciutat. La formació molletana, ha recordat que el manteniment adequat dels passos zebra, "és absolutament necessari per a preservar el dret dels vianants a una mobilitat segura".
+Llegir més+
Més notícies, més accions, més treball d'IxM ...
Pàgina 1  / Pàgina 2

PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !


Disseny i producció: RK i ETZI Disseny


IxM TV

Canal Youtube d'IxM
La Tele Rebel !

Nou !
-Independents per Mollet (IxM) denuncia la tala d'una vintena d'arbres de Berenguer III i Rafael de Casanova.
-Nou vídeo de la Cassolada Ciutadana contra el pàrking de pagament del Pla de les Pruneres.
-Continúa la rebel.lió veïnal: Cassolada contra el pàrking de pagament de les Pruneres.
-IxM denuncia les males arts de l'Equip de Govern per intentar aturar la campanya de les Pruneres.
Col.labora amb IxM
Ajudan's a seguir
sent lliures,
A seguir sense
dependre de ningú.
Compte de suport
2013-0130-79-0201834510
Cartell Municipals


Baixa't el nostre cartell de les municipals 2007
Premi Caganer 2007


2007- Ja és oberta
la convocatòria del "Caganer de l'any"
Fes-nos arribar les teves  p
ropostes a: "independentsmollet
@yahoo.es"
Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del Candidat
Nous articles
Actualitzat el 7 /11/07Jesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Decideixo decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Estat propi
Mitjans